Nu öppnar vi upp för en helt ny upplevelse. Vi har uppdaterat vårt utbud med många nyheter inför säsongen. Förutom wakeboard i vår kabelpark erbjuder vi nu även kitesurfingkurser och funktionell träning.

Den största och bästa nyheten är att vi kommer ha fasta öppettider och att det är möjligt att boka åkning och annat i vårt bokningssystem. Här kan ni boka singelåk, instruktör och grupper. Det är även möjligt att boka in sig på våra funktionella träningspass, övningskite samt bastubad.

Ja det stämmer, vi har byggt färdigt bastun för de lite kyligare dagarna och för dem som älskar att basta 🙂 Det finns även en miniramp att åka i denna säsongen samt en stor altan att hänga på med go musik.

Det kommer ordnas temakvällar/dagar framåt där vi fixar med grille. Vill ni ha parken för er själva så kan vi skräddarsy ett paket till er som innehåller precis det ni önskar.

Vi har haft en önskan om att bygga en plats där man kan få ett skönt häng med sina likasinnade. I år har vi skapat väldigt bra förutsättningar för att lyckas. Hoppas ni oxå tycker det 🙂