Idag va det premiär för vårt första wakekollo!

9 kids kom laddade strax före klockan 9, Daniel tog emot dem och berättade lite om dagen innan det va dags att vinka hejdå till föräldrarna.

Några av dem hade åkt en gång förut och för några var det helt nytt. Legolas & Anton är medlemmar i föreningen och började åka 6juni och har fått till några åk sedan dess. Alla barnen klarade det galant och tyckte det va jätteroligt. Kollot är för barn mellan 8-14år och de som vågar utvecklas riktigt snabbt.

Daniel gick igenom teknik om hur man åker och vilka tecken man ska göra när man ligger i vattnet så Daniel som körde kabeln vet status. Under tiden man väntar på att det ska bli sin tur igen kan man värma sig i den nya bastun, åka skateboard, hoppa studsmatta eller hopprep.

Till lunch serverades det grillad korv och alla klapp 2 korvar innan de kastade sig över bananerna, fulla med energi väntade ytterligare några timmars åk. Nyfikna föräldrar började droppa in samtidigt som himlen öppnade sig och det mullrade rejält, vi valde därför att ta en paus från att åka och barnen värmde sig i bastun och lekte vid bryggan i hällregn.

Det blev några härliga åk inför publiken och tanken var att avrunda vid 15tiden men vi körde på en stund till då vädret svängt.

Nästa tillfälle är 6 augusti(tredje och sista tillfället 13/8)och de flesta av barnen kommer då igen, varmt välkomna & stort tack för idag!!

2 svar

  1. Enastående bra jobbat!
    Sen att de innebär att Pappa kanske får åka mer i framtiden gör absolut ingenting;)